Allt om industri, transport och företagande i Sverige

Allt om industri, transport och företagande i Sverige

Fick en otroligt bra hjälp med butiksmontage

- Posted in Företag by

Hjälp med butiksmontage för min klädbutik

Jag har precis haft en otroligt bra erfarenhet av ett företag som hjälper butiker med butiksmontage och vill dela av mig av denna bra erfarenhet med andra som kanske är i samma behov av butiksmontage. Jag kände att min butik inte var så säljande längre och att jag hade blivit hemmablind när det kommer till affären. Jag äger en klädbutik som säljer barnkläder och det är väldigt hård konkurrens inom det, både när det kommer till fysiska butiker men även online. Mina försäljningssiffror hade börjat dala rejält och jag behövde göra något dramatiskt.

Jag kontaktade ett företag som heter Butiksfixaren som bland annat utför butiksmontage. De besökte min butik och kom med bra tips samt idéer om hur man kunde förnya butiken. Dessa idéer hade verkligen gett butiken ett rejält lyft. <Det är nog det som krävs om man ska kunna ha kvar butiken och sälja mer. Jag fick ett väldigt bra, tryggt och proffsigt intryck av företaget för butiksmontering. Jag bestämde mig för att anlita dem och det är jag så himla glad över att jag gjorde. Vi beställde en massa ny butiksinredning till min butik och det gick även fort att få hem dem.

Under tiden som de utförde butiksmontage i min butik hade jag öppet butiken. Jag var tvungen att ha öppet för att inte förlora för mycket intäkter under butiks montaget. Jag var lite orolig över att de skulle vara i vägen för mina kunder, men icke. De var så proffsiga och höll sig undan när kunder ville kika på kläder i närheten av dem. Kunderna verkade tycka om dem och det hände även att de hjälpte kunder att nå saker och himla trevliga var de med. Mina stammisar tyckte om att de var där, vilket är ett himla bra betyg.

Efter att arbetet med butiksmontaget var klart och all butiksinredning var uppsatt, såg det ut som en helt ny butik. Mycket mer effektiv och inbjudande var butiken. Jag visste inte att min butik ens hade möjligheten att bli så här fin. Den känns mycket större, ljusare och lättare att hitta i. Den lockar mer till köp.

Sedan de hjälpte mig med butiksmontaget har försäljningen gått uppåt igen. Jag är så otroligt glad och tacksam för detta och den hjälp jag fick av Butiksfixaren! Utan deras hjälp hade jag kanske fått bomma igen inom kort. Men nu är det tvärtom, affärerna blomstrar.

butiksmontage Butiksfixaren