Allt om industri, transport och företagande i Sverige

Allt om industri, transport och företagande i Sverige

Riktigt proffsig hjälp med reparation av tryckluftsanläggning

Jag äger en bilverkstad och blev i plötsligt behov av reparation av min tryckluftsanläggning. Min kompressor till min tryckluftsanläggning bestämde sig för att lägga av en måndag morgon när jag hade som mest att göra. Väldigt dålig timing på det. Jag fick panik då jag hade en massa bilar på kö som behövde byta däck. Det är högsäsong för det och folk har inte tid att vänta.

Jag gick ut på nätet och till min oerhört glada överraskning hittade jag en som utför reparation av tryckluftsanläggning som fanns i närheten av min verkstad. Jag ringde honom och höll tummarna för att han skulle ha tid att komma inom mig så fort han kunde. Jag berättade hur min situation var, att jag hade massa jobb som stod still då tryckluftsanläggningen lagt av. Han svarade att han kunde flytta runt lite kunder och att han kunde komma på en gång, då det var lite panik. Det kallar jag bra service!

När han kom för att reparera min tryckluftsanläggning märkte man direkt att han var väldigt kunnig på detta. Han visste direkt vad som var fel och åtgärdade det väldigt fort. Det kallar jag proffsigt och serviceinriktat! Han räddade verkligen min vecka här på verkstaden.

Detta innebar att jag bara blev några timmar efter i arbetet istället för dagar. Det kunde jag lätt jobba igen genom att ta lite längre dagar. Han blev verkligen min räddande ängel i denna situation. Nu fungerar min tryckluftsanläggning hur bra som helst igen. Han kom även med bra tips angående min tryckluftsanläggning, som skulle göra att den maximerar tryckluften och ser till att min tryckluftsanläggning håller i fler år. Så jag anlitade honom även för en service, då jag fick så himla bra intryck och hjälp av honom. Man får hålla hårt i kunnig, bra och serviceinriktat folk. Kan verkligen rekommendera honom om ni med söker reparation av er tryckluftsanläggning!